Rafizi Nafi Anjur Pesta Buih

Naib Presiden PKR Rafizi Ramli mendedahkan nombor telefonnya telah disalahgunakan apabila ia dicatat pada poster iklan parti buih bogel yang kononnya akan diadakan 1 Disember ini.
parti-bogel
Rafizi memberitahu, beliau dihubungi oleh pegawai polis Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Shah Alam bagi menyiasat berhubung penyebaran iklan berkaitan penganjuran parti tersebut.

“Saya baharu mendapat salinan iklan tersebut yang disertakan bersama nombor telefon.

“Ia bukan kali pertama nombor telefon saya disalahgunakan bagi sebaran maklumat berhubung perkhidmatan seks atau pelacuran,” jelasnya dalam kenyataan media pada Rabu.

Menurut Rafizi yang juga Ahli Parlimen Pandan, beliau telah menjelaskan kepada anggota polis terlibat berkenaan perkara itu.

“Saya memohon supaya mereka yang berhajat untuk menyertai parti sebegini, jika mereka baca berita ini, diharap dapat berhenti menelefon atau menghantar whatsapp kepada saya.

“Satu-satunya parti buih bogel yang saya pernah terlibat ialah apabila saya memandikan anak kecil saya yang berumur tiga tahun,” ujarnya.

Poster bagi acara itu yang kononnya akan berlangsung pada 1 Disember ini, memaparkan gambar seorang wanita separuh bogel dan menyenaraikan beberapa nama seperti Amber, Maria, Rifa, Izzy dan Mandy sebagai penganjur.

Selain Rafizi, nombor telefon yang tersenarai adalah milik Pengurus Sekretariat Bersih 2.0, Mandeep Singh.- mSTAR

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s